6.AÇIK ŞAMPİYONU MELİH KARATAŞ
  • ..

6.AÇIK ŞAMPİYONU MELİH KARATAŞ

28-29 Mart 2015 Tarihlerinde gerçekleştirilen 6.Bursa Büyükşehir Belediyespor Açık Turnuvasında turnuvaının yenilgisiz şampiyonu Piyon Satranç Akademisi'nin Kurucusu ve Eğitim Koordinatörü Melih Karataş olmuştur. Merinos AKKM Zeki Müren Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvaya 105 sporcu katıldı. 

Aynı günlerde Belediyespor tesislerinde yapılan 8 yaş altı satranç turnuvasına katılan tek öğrencimiz Aras Çetimtaş Şampiyon olmuş kendisini ve antrenörlerini kutlarız. Bu turnuvaya 8 Yaş Türkiye Şampiyonumuz Ömer Melih Sardağ Mersin deki Milli Takım Kampından dolayı katılamamıştır. Ancak Aras Çetintaş'ta Ömer Melih'i aratmadan klasını konuşturmuştur. 

Melih Karataş' başarıyı şöyle yorumlamıştır: "Bu başarı ve son dönemde kazanılan 8 Yaş Türkiye Şampiyonluğu ile Akademi sisteminin tam profesyonel hale geldiğinin bir göstergesi olarak görüyorum. Çocuk Liginde Bursa Büyükşehir Belediye spora milli sporcumuzu vererek destekledik. Bu destekler ekimizin gücünü azaltmadığı gibi kendi yetiştirmiş olduğu öğrencilerle şampiyonluğu paylaşmasıda ayrı bir övünç kaynağı olmuştur. Geçmişten gelen gelenekler devam ediyor ve yine Bursa'nın yükselen değerlerini yaratmaya devam ediyoruz. Bizi destekleyen Akademi ailelerine teşekür ederiz. Herşey çocuklarımız için." 


Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş Google Plus'ta Paylaş

Haberleri Filtrele

Resim Galerisi